venti-views-FPKnAO-CF6M-unsplash

Om oss

Nordicfreight & Logistik AB är ett privatägt och självständigt speditionsbolag som grundades år 2000. Vi har vårt säte i Göteborg och är verksamma inom flertalet marknader och specialiserar oss på transporter till/från Fjärran Östern och Nordamerika. Vi erbjuder våra kunder konkurrenskraftiga transportlösningar som vi skräddarsyr efter behov och hjälper till med hela leveranskedjan. 

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi ge våra kunder god service och hjälpa er med era transportbehov. Vi strävar efter ständig utveckling och vår erfarna personal finns tillgängliga för att hjälpa er.

Vi arbetar aktivt med alla transportslag, såväl import som export, för att kunna kunna erbjuda de bästa tänkbara lösningarna till våra kunder som tillsammans med våra värdeadderande tjänster bidrar till en helhetslösning. 

Är du intresserad av logistik och drivs av att jobba med människor och ge god service? Vi välkomnar alltid engagerade människor att söka arbete hos oss, såväl genom utannonserade tjänster som spontanansökningar och praktik. Hör gärna av dig till oss!